beats by dre cheap

I kao da je bilo nekad....

...nikad neces saznati...
...da ja nisam tvoja oluja...
.... da nisam cak ni vetar.....
...da nisam tvoj heroj...
.... da sam u dusi jos devojcica...

I kao da je bilo nekad... Ti i ja, dva tela jedan um. I kao da je bilo nekad, kad sam prvi put cula tvoj glas, nervozan si bio zato sto sam te zvala. I kao da je bilo nekad... Brojala sam zvezde i uvek sam izabrala onu najlepsu i nazvala je tvojim imenom. I kao da je bilo nekad... viljuskovic i mijuskovic. I kao da je bilo nekad... neke odvratne slike posle kojih bi te svaka normalna osoba blokirala. I kao da je bilo nekad... jedne lazanje, crvena slova. I kao da je bilo nekad... jedan freestyle kad smo se upoznali. I kao da je bilo nekad....

Nekad si me voleo, kako ti kazes. A ja nisam znala to da cenim. Sutnula sam te ko posledji dronjak. Nisam znala da te cenim. I danas kazem da nam mozda nije bilo sudjeno. Nije nam se dalo. Nisi bio za mene. Ja nisam bila za tebe. Nismo bili jedno za drugo. Bog ce znati zasto. Gledam zaljubljene kako se grle i pitam se da li bi i ti mene tako grlio? Jel bi i ti mene tako ljubio u celo? Jel bi?

A kad bi spavao samnom? Jel bi bio nezan? Jel bi me mazio po celom telu celu noc pazio? Jel bi me gledao dok spavam? Jel bi me ljubio tamo gde najvise volim dok sanjam? Jel bi me mazio po kosi? Jel bi mi ljubio nosic? Jel bi se mozda ponovo zaljubio u mene? Jel bi???

Ne. Da. Ne znam. Verovatno bi. A mozda i ne bi.

Volim te. Volim te kao prvi dan kad smo se sreli. Volim te.
Ali ti ne shvatas. Tebe ne tangira.

Ja te volim. Ti si voljen.
Ali sta je samnom?

Loza The Koza
http://lozakoza.blogger.ba
28/03/2007 18:41